foredrag

den spanske syge

Gennem en lang række øjenvidneskildringer fortæller Tommy Heisz historien om dengang historiens mest dødbringende epidemi kom til Danmark.

Tommy Heisz er aktuel med en bog om den spanske syge.

“Fremragende dokumentarbog,” skrev Ekstra Bladets Hans Engell.

"Baseret på imponerende research," skrev Jysk-Fynske Medier.

"Velkomponeret, velskrevet og vedkommende," skrev Kristeligt Dagblad.

Pris: 5000 kr. inkl. transport (hele landet).

Skriv til tommyheisz@gmail.com eller ring på 61721597.

Foto: Martin Dam Kristensen

Foto: Martin Dam Kristensen

 

Love Shop

Den smukke og tragiske fortælling om bandet bag evergreens som 'En nat bliver det sommer' og 'Love Goes On Forever'. En historie om at ville lægge hele verden ned. Om frustration og forløsning, forliste venskaber, død og overlevelse. Og om at turde holde fast i en drøm, også når det gør ondt.

Foredraget er en underholdende blanding af ord, musik og levende billeder.

Tommy Heisz skrev biografien 'Himmelflugt og højdeskræk', som udkom i 2015. 

“Tommy Heisz er en levende fortæller, der formår at åbne sin velskrevne Love Shop-biografi for publikum med masser af musikeksempler, videooptagelser og personlige beretninger.” - Anya Mathilde Poulsen, Roskilde Bibliotekerne

Pris: 5000 kr. inkl. transport (hele landet).

Skriv til tommyheisz@gmail.com eller ring på 61721597.

 
 

1930'ernes svømmepiger 

Historien om Danmarks første megastjerner inden for sportens verden. Svømmepigerne Jenny Kammersgaard, Ragnhild Hveger og ‘Lille Henrivende’ Inge Sørensen forførte i 1930’erne danskerne med deres utrolige præstationer.

Tommy Heisz udkom i 2014 med bogen 'Svømmepigerne'. Weekendavisens anmelder skrev: “En ganske usædvanlig udgivelse på dansk. Bogen er et tindrende præcist tidsbillede og tilmed et stykke letlæst og veltænkt idræts-, køns- og kulturhistorie.”

Foredraget er en underholdende blanding af ord, billeder og videoklip.

“Tommys formidling af historien var i top. En munter og lærerig aften blandet med alvor. Helt klart et foredrag, jeg kan anbefale til andre.” – Hanne Kjær, Horsens Bibliotek

Pris: 5000 kr. inkl. transport (hele landet)

Kontakt: tommyheisz@gmail.com


 
 

Tipslørdag og engelsk fodboldnostalgi

Nådesløse tacklinger og lange afleveringer på mudrede baner. Et foredrag, der kan få voksne mænd til at græde - og et underholdende foredrag, som vil give sug i maven hos alle danskere, der er vokset op med Tipslørdag og lyden af ‘dong’ som en del af deres barndom.

Tommy Heisz er forfatter til bogen ‘Det begyndte med Tipslørdag’. I Weekendavisen skrev Klaus Rothstein om bogen: “Rammer mig der, hvor det gør allermest godt, lige præcis i fodboldfascinationens og fodboldnostalgiens solar plexus.”

“Tommy Heisz spiller sit foredrag som Glenn Hoddle for Tottenham i 80’erne. Varieret med fantastiske afleveringer og næse for mål.” - Mikkel Hellden-Hegelund, BIBLIOTEKET, København NV

Pris: 5000 kr. inkl. transport (hele landet)

Kontakt: tommyheisz@gmail.com