Love Shop low.jpg

himmelflugt og højdeskræk

Biografien om bandet bag evergreens som 'En nat bliver det sommer' og 'Love Goes On Forever'. En historie om at ville lægge hele verden ned. Om frustration og forløsning, forliste venskaber, død og overlevelse. Og om at turde holde fast i en drøm, også når det gør ondt. Bogen udkom på Turbine i 2015. 

Anmelderne skrev: 

Berlingske - ★★★★★
”Heiszs nuancerige udlægning af Love Shops turbulente 25-årige liv er fængslende læsning. En rock’n’roll-page-turner, der rummer mere konfliktstof, end de fleste nyere romaner (…) Det er en af den slags musikbøger, hvor trangen til at smide musikken på stereoanlægget og pløje volumenknappen op på max er uignorerbar.” (læs anmeldelse)

Politiken - ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
"En rockbiografi, der har turdet vælge en vinkel og fortælle sin historie ud fra det stilfærdige, men intense slagsmål mellem den begavede poet, der i erkendelse af manglende erfaring og evner skulle ledes af den rutinerede musiker og lydmagiker (...) Det er fornemt fortalt af Tommy Heisz. (læs anmeldelse)

Gaffa - ★★★★★
”Resultatet er fremragende. "Himmelflugt og Højdeskræk" er en gennemresearchet, nærgående og poetisk biografi om et orkester, der har kæmpet hårdt gennem så mange år og er blevet ramt af så megen modgang, men alligevel har arbejdet videre (…) Imponerende, at Tommy Heisz har fået sine interviewofre til at tale så frit.” (læs anmeldelse)